Caktoni kontroll vetëm me një klikim
 1. Plotësoni formuarin dhe ne do t’ju kontaktojmë në afat prej 24 orë
 2. Emër(*)
  Please let us know your name.
 3. Mbiemër(*)
  Invalid Input
 4. Your Email(*)
  Please let us know your email address.
 5. Numri i telefonit(*)
  Invalid Input
 6. Subjekt(*)
  Please write a subject for your message.
 7. Mesazh(*)
  Please let us know your message.
 8. Fut kodin(*)
  Fut kodin
  Invalid Input

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language