Gjenerata e re e kimioterapisë në dispozicion të spitalit “Acibadem Sistina”

Spitali klinik "Acibadem Sistina" ka në dispozicion gjeneratën e fundit të kimioterapisë e cila jep rezultatet më të mira në trajtimin e kancerit. Terapinë me citostatikë pacientët e marrin gjatë qëndrimit të shkurtër në spital ditor, i cili disponon 11 dhoma të veçanta të dizajnuara në mënyrë për të ruajtur privatësinë maksimale dhe komoditetin e pacientit.

Përse gjenerata e re me citostatikë premton  sukses në trajtim?

Falë përparimeve në mjekësi, ilaçet që përdoren në trajtimin e kancerit gjatë viteve e ndryshojnë përbërjen me qëllim që të jenë sa më efikase. Avantazhi i gjeneratës së fundit të kimioterapisë ka të bëjë me efektin maksimal në shkatërrimin e qelizave kancerogjene, gjithnjë dhe me më pak efekte anësore mbi shëndetin e pacientit.

Plani individual për trajtimin me citostatikë

Pacientët trajtohen me terapi më bashkëkohore onkologjike që krijohet individualisht sipas analizave molekulare të bëra në laboratorinë e histopalogjisë. Pacientët mund ti bëjnë të gjitha ekzaminimet e nevojshme në një ditë. Rezultatet i shqyrtojnë mjekët nga specialitete të ndryshme, gjë kjo e cila është pjesë e metodës multidisiplinare përsa i përket trajtimit të pacientëve në spital.

Pacientët mund ta marrin terapinë edhe në kushtet e shtëpisë

Risi në repartin e onkologjisë në spitalin "Acibadem Sistina" është edhe mundësia që i'u jepet pacientëve të cilët kanë nevojë për kimioterapi të pandërprerë, ta marrin atë në kushtet e shtëpisë, duke përdodur një pompë për kimioterapi që pacientet e mbajnë nën rrobat e veshura dhe mund të funksionojnë pa problem. Këtë mundësi pacientët e kanë për herë të parë në Maqedoni.

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language