Terapia më bashkëkohore biologjike në trajtimin e kancerit të gjirit

Qendrën për onkologji dhe radioterapi pacientët kanë në dispozicion terapinë më bashkëkohore biologjike që vepron në nivel të receptorëve të qelizave të kancerit. Me ndihmën e terapisë biologjike shkatërrohen qelizat e kancerit duke ndaluar aktivitetin  dhe përhapjen e tyre dhe duke bërë që  qelizat të vdesin në mënyrë natyrale.

Me këtë terapi revolucionare kanceret marrin rrjedhë kronike, pasi tumori ekziston, por nuk përhapet, dhe me kalimin e kohës zhduket në mënyrë natyrale. Ilaçet biologjike janë në fakt një lloje të antitrupave që kanë aftësi për t'i njohur qelizat e kancerit dhe të ndalojnë rritjen e tyre.

Avantazhi i kësaj terapie është se ilaçet nuk i shkatërrojnë qelizat e shëndetshme të organizmit, kështu që gjendja e përgjithshme e pacientit nuk dëmtohet. Kjo terapi është një zbulim revolucionar në vitet e fundit, me anë të së cilës arrihen rezultate të shkëlqyera në trajtimin e llojeve të caktuara të kancerit. Ekzaminimet tregojnë se terapia biologjike jep rezultate të mëdha në trajtimin e kancerit të gjirit, sepse qelizat e këtij kanceri janë të ndjeshme dhe i përgjigjen  shumë mirë terapisë.

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language