Doc. D-r Nikola Badzakov

Afrodita. P, 58

Dëshiroj ta shpreh falënderimin tim deri te doc. dr. Nikolla Baxhakov, për profesionalizimin dhe ekspertizën e tij. Në momentet më të vështira të jetës sime, në luftën me kancerin, ai ma dha mbështetjen më të madhe që ta fitoj këtë sëmundje. Duke iu falënderuar kompetencës së tij, sot unë e jetoj jetën time të dytë.

Vidanka. S, 42

Falënderim të madh deri te doc. dr. Nikolla Baxhakov për profesionalizmin dhe ekspertizën, si dhe për pozitivizmin e tij. Ai më udhëhoqi në momentet e mia më të vështira. Ju faleminderit “Acibadem Sistina”, vazhdoni edhe më tej të rriteni dhe të zhvilloheni. Ju jeni shpëtimtarët tanë.

Fidanka. P, 53

10-she e pastër për spitalin tuaj! Veçanërisht, dëshiroj ta potencoj profesionalizmin, dashamirësinë dhe të jashtëzakonshmen e doc. dr. Nikolla Baxhakov! Ai është i veçantë, psikoterapeut dhe njeri i shkëlqyeshëm dhe ekspert – GJENI! Ai më ndihmoi që ti kapërcej ditët në luftën me kancerin.

 

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

Language